Nalaďte si hokej, ať děláte cokoliv. Na Radiožurnálu ho vysíláme živě

Čtyřicet přímých přenosů, dva sportovní rozhovory denně nebo stovky reportáží a živých vstupů. To je náplň unikátního sportovního rádia Radiožurnál Sport, které jsme připravili – nejen pro skalní sportovní fanoušky – na letošní květen. A vybrané zápasy uslyšíte živě také přímo na Radiožurnálu. Sledujeme i onliny na našem zpravodajském serveru iROZHLAS.cz.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vrátí se Češi ze Slovenska s medailí? To je zatím ve hvězdách, ale vy můžete být u zápasů, ať už zrovna děláte cokoliv. Stačí si od 10. května naladit frekvenci Radiožurnálu nebo zapnout speciální sportovní rádio Radiožurnál Sport – přes DAB přijímač nebo web.

Radiožurnál Sport

Radiožurnál Sport

Kromě každodenního zpravodajství nebudou chybět speciální hosté, hokejové seriály a také glosy Patrika Eliáše a Ondřeje Pavelce. A samozřejmostí budou také pravidelné sportovní zprávy.

Těšit se mohou také fotbaloví fanoušci

Na vlnách Radiožurnálu bude hokej také – vybrané zápasy živě.

„Přímé přenosy z mistrovství světa v hokeji jsou tradičně na Radiožurnálu hodně poslouchané. Po úspěchu speciálního olympijského rádia, které jsme spustili na dobu her v Pchjončchangu, jsme se rozhodli připravit podobný dárek pro posluchače i pro šampionát v Bratislavě,“ říká šéfredaktor Radiožurnálu Ondřej Suchan.

„A protože v květnu finišují i další týmové soutěže, nebude rádio jen hokejové. Nabídneme také nejdůležitější souboje v boji o titul a sestup v nadstavbě nejvyšší fotbalové ligy,“ dodává.

Stejně jako loni posluchači nepřijdou o zpravodajský servis Radiožurnálu. Každých třicet minut zazní na Radiožurnálu Sport zpravodajské relace mateřské stanice.

„Chceme nabízet kompletní servis, včetně počasí a dopravního zpravodajství – Zelené vlny Radiožurnálu. Ta navíc v den zápasu – pět hodin před každým zápasem české reprezentace a tři hodiny po něm nabídne ve spolupráci s RTVS i aktuální dopravní servis z okolí Bratislavy,“ přibližuje ředitel Zpravodajství Českého rozhlasu Jan Pokorný, který se ve speciálním rádiu objeví i jako moderátor.

Radiožurnál Sport bude vysílat každý den do 12 hodin z pražské Vinohradské třídy, na odpolední a večerní blok se přesune přímo do Bratislavy. Stříbrné mobilní studio R-stream fanoušci najdou přímo ve fanzóně šampionátu na Trnavském mýtu.

Spolu s ním budou vysíláním provázet Zuzana Burešová, Vojtěch Bidrman, Jan Suchan, Miroslav Bureš nebo Štěpán Pokorný. Jako hosté je doplní hvězdy českého a slovenského sportu současnosti i minulosti, a to včetně dvojice stálých hokejových expertů: bývalého mistra světa Ondřeje Pavelce a dvojnásobného vítěze Stanley Cupu Patrika Eliáše.

„Rozhodně to ale neznamená, že fanoušci přijdou o tradiční servis na Radiožurnálu. Zápasy českých týmů i finále odehrajeme na obou stanicích, stejně tak vstupy z dalších zápasů, rozhovory a další reportáže,“ vysvětluje šéf sportovní redakce Českého rozhlasu Miroslav Bureš. „Do Bratislavy se chystá největší výprava za poslední léta.“

red Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme