MS ve fotbalu rozlosováno!

Angličtí fotbalisté včetně Davida Beckhama mohou Argentině oplatit vyřazení v osmifinále světového šampionátu ve Francii. Rozhodlo o tom dnešní losování světového šampionátu v roce 2002. Ten oba týmy svedl do jedné základní skupiny spolu se Švédskem a Nigérií. Obhájci prvenství z Francie dostali do skupiny Uruguay, Dánsko a Senegal.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fotbal

fotbal

Los MS 2002:

A - Francie, Dánsko, Senegal, Uruguay, B - Španělsko, Slovinsko, Paraguay, JAR, C - Brazílie, Turecko, Čína, Kostarika, D - Korea, Polsko, USA, Portugalsko, E - Německo, Saúdská Arábie, Irsko, Kamerun, F - Argentina, Nigérie, Anglie, Švédsko, G - Itálie, Ekvádor, Chorvatsko, Mexiko, H - Japonsko, Belgie, Rusko, Tunisko.

Světový šampionát fotbalistů zahájí obhájci trofeje Francouzi proti Senegalu, který se mezi elitu dostal poprvé. Šampionát začne jejich duelem v poslední květnový den 2002 v Soulu. Odstartuje tak seriál 64 zápasů, který vyvrcholí o měsíc později finálovým utkáním v japonské Jokohamě.

Vojtěch Bidrman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme