Na Euru byli zatčeni další výtržníci

V portugalském pobřežním letovisku Algarve bylo v noci na dnešek zatčeno dalších 32 anglických fotbalových chuligánů - celkový počet zatčených tím dosáhl 44. Opilství anglických chuligánů v ulicích Algarve již druhou noc po sobě vedlo k povolání jízdní policie. Podle zpravodajky nezávislé televize ITN potyčky trvaly dvě hodiny a při jejich vyvrcholení bylo na místě kolem 400 chuligánů z nichž 32 bylo zatčeno.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Euro 2004

Euro 2004 | Foto: Michal Kamaryt

Mluvčí britské policie v Portugalsku je označil za kriminální živly, s nimiž si portugalská policie poradí. Dnes bylo předevedno před místní soud dvanáct anglických chuligánů zadržených při pondělních potyčkách s policií. Všichni popřeli jakoukoli vinu. Podle zpravodajů budou ještě dnes z Portugalska deportováni.

Evropská fotbalová asociace tvrdí, že výtržnosti v ulicích Algarve, kde bydlí mnoho anglických usedlíků, nemají s fotbalovým šampionátem nic společného.

Markéta Kaclová, Milan Kocourek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme