Na Švédské hry poletí šest nováčků

Trenéři české hokejové reprezentace Josef Augusta a Vladimír Martinec nominovali šest nováčků na Švédské hokejové hry, které se uskuteční v listopadu. Poprvé se v národním dresu představí brankáři Adam Svoboda a Jiří Trvaj, obránce Miroslav Gureň a útočníci Daniel Branda, Petr Leška a Pavel Rosa.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

hokej

hokej

Po delší době se do týmu vrací obránci František Kučera s Jiřím Vykoukalem a útočníci Tomáš Kucharčík, Zdeněk Sedlák a Vladimír Vůjtek. Pavel Patera bude nominován pouze v případě, že se vrátí ještě před turnajem do české extraligy. Na druhém podniku série Euro Hockey Tour bude hrát šest hráčů ze zahraničních lig - z Finska a Švýcarska.

Nominace:

brankáři: Adam Svoboda (Pardubice), Jiří Trvaj (Vítkovice)

obránci: František Kučera (Sparta), Miroslav Gureň, David Nosek (oba Třinec), Petr Kadlec (Slavia), Michal Sýkora (Pardubice), Radek Philipp (Vítkovice), Angel Nikolov (Jyväskylä/Fin.), Jiří Vykoukal (Blues Espoo/Fin.)

útočníci: Viktor Ujčík, Daniel Branda (oba Slavia), Petr Čajánek, Petr Leška (oba Zlín), Jaroslav Hlinka (Sparta), Martin Procházka (Vítkovice), Zdeněk Sedlák (Plzeň), Kamil Brabenec (České Budějovice), Tomáš Vlasák (Ambri-Piotta/Švýc.), Vladimír Vůjtek, Tomáš Kucharčík (oba Hämeenlinna/Fin.), Pavel Rosa (Jokerit Helsinky/Fin.).

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme