Nejtěžších 15 minut života, popsal obránce Dortmundu Bartra a pocity po útoku

Šestadvacetiletý obránce Marc Bartra označil úterní bombový útok na autobus týmu Borussie Dortmund za nejdelších a nejtěžších 15 minut života, jak napsal na sociální síti Instagram. V nemocnici podstoupil operaci zlomeného zápěstí a už se cítí lépe.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalový obránce Dortmundu Marc Bartra byl zraněn při bombovém útoku

Fotbalový obránce Dortmundu Marc Bartra byl zraněn při bombovém útoku

„Cítil jsem bolest, paniku a nejistotu, co se děje nebo jak to dlouho to bude trvat. Bylo to nejdelších a nejtěžších 15 minut mého života," napsal Bartra na Instagramu.


Zpět do tréninku by se měl zapojit za měsíc. Podle jeho slov už se šok z útoku pomalu zmírňuje a ustupuje. Uvedl také, že má teď obrovskou touhu žít, bojovat, smát se, milovat, věřit a s výčtem pokračoval.


Bartra byl v nemocnici potěšen návštěvou své rodiny. „Jsou moje všechno, důvod, proč se snažím překonat všechny tyhle překážky. Bylo to nejhorší v mém životě. A nikomu na světě bych to nepřál," uvedl.


„Když se teď podívám na své zápěstí, oteklé a těžce poraněné, víte, co cítím? Pýchu," uvedl Španěl s tím, že je rád, že jeho poranění je jediné, co se útočníkovi podařilo způsobit.

Autobus s fotbalisty bundesligového Dortmundu v úterý večer cestou na domácí zápas čtvrtfinále Ligy mistrů s Monakem poškodily tři exploze. Německá policie zadržela podezřelého Iráčana s přesvědčením o tom, že by měl být napojen na takzvaný Islámský stát.

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme