Němci mají před Slováky respekt

S obavami pohlíží Německo na dnešní kvalifikační zápas svých fotbalistů o postup na mistrovství Evropy proti Slovensku. Němci si dobře pamatují na loňskou ostudnou porážku v Bratislavě 0:2 i na výtržnosti svých fanoušků. Obojí by se totiž při dnešním duelu v Bratislavě mohlo opakovat. Z Německa nabízí podrobnosti zpravodaj Českého rozhlasu Jiří Hošek.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fotbal

fotbal | Foto: Jiří Hošek

Svěřenci nového kouče národního týmu Joachima Löwa zatím kráčejí od vítězství k vítězství, ale v cestě zatím stáli spíš lehčí soupeři. Aktuální forma slovenských fotbalistů ale nahání strach. To samé platí o pěti stovkách německých fotbalových chuligánů, kteří se na zápas do Bratislavy vypravili. Při loňském zápase vyvolali němečtí rowdies násilnosti, po kterých zůstalo šest zraněných osob. Dobrou zprávou je, že některým potenciálním potížistům byl na slovenské hranici zakázán vstup do země. "Musíme dávat pozor, abychom neprohospodařili své dobré jméno, které jsme získali během mistrovství světa," nabádá manažer německé reprezentace Oliver Bierhoff.

Jiří Hošek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme