Německo spokojeno s losem kvalifikace fotbalového ME

Spíše spokojenost vyjadřují němečtí fotbaloví funkcionáři i sami hráči nad rozlosováním kvalifikace mistrovství Evropy. Shodují se v jednom - nejtěžším soupeřem ve 4.kvalifikační skupině bude tým Česka.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fotbal - gól

fotbal - gól | Foto: Česká televize

"Cesta na šampionát do Rakouska a Švýcarska nebude tak jednoduchá; samozřejmě jsme spolu s Čechy největšími favority skupiny," myslí si gólman německé reprezentace Oliver Kahn. Že má Německo s Českem ještě z posledního EURA nevyřízený účet připomněl předseda fotbalového svazu Meyer-Vorfelder.

"Je to hratelná skupina, ale není zrovna jednoduchá. Jsou v ní Češi, ti mají ve světovém měřítku špičkové mužstvo. Zápasy s nimi budou pořádný boj, bude v nich hodně emocí," řekl po losování kouč národního týmu Jürgen Klinsmann.

Milan Kopp, Jiří Hošek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme