Neumannová čeká dítě a přeruší kariéru

České běžecké lyžování se bude muset na čas obejít bez své největší hvězdy Kateřiny Neumannové. Olympijská medailistka ze Salt Lake City čeká miminko a rozhodla se přerušit kariéru. Dítě se má narodit začátkem léta. Devětadvacetileté Neumannová tak potvrdila spekulace, které se v médiích objevily už minulý týden.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová | Foto: neumannova.cz

Kateřina Neumannová se minulé úterý vrátila z tréninkového kempu ve švédské Kiruně a nenastoupila na start víkendových závodů Světového poháru. V médiích se začalo mluvit o možném těhotenství. Po absolvování lékařských vyšetření Neumannová tuto informaci potvrdila. Sama běžkyně se na miminko těší a má z něj větší radost než z případných medailí na mistrovství světa nebo Světovém poháru. Jméno otce neprozradila a požádala novináře, aby po něm nepátrali.

Po mateřské pauze se chce Neumannová k lyžování vrátit a zúčastnit se světového šampionátu v roce 2005 v Oberstdorfu i zimních olympijských her v Turíně o rok později. Těhotenství tak změnilo její plány do budoucna. Byla už z velké části rozhodnuta, že po letošní sezóně skončí s kariérou.

Alena Benešová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme