New Jersey vede 2:1 ve finále Východní konference NHL

Hokejisté New Jersey se ujali vedení ve finálové sérii Východní konference play off zámořské NHL nad Ottawou 2:1. Na vlastním ledě Devils vyhráli třetí zápas 1:0. Jediným střelcem byl Sergej Brylin, který se v play off trefil po jedenácté v kariéře. Gól přišel v 11. minutě utkání.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

hokej

hokej

Domácí Patrik Eliáš si průběh duelu i celé série pochvaloval: "Je vidět, že si víc věříme, je to důležité, protože proti tomuhle týmu není lehké hrát. Jsou skvělí a velice rychlí. My jsme dokázali, že když budeme hrát svoji hru a každý se bude stoprocentně soustředit, tak je můžeme porazit. Zatím série probíhá dobře, hrajeme jako tým a v tom musíme pokračovat. Ale nic není rozhodnutého, náš cíl je ještě daleko, to si musíme všichni uvědomit."

Útočník Senátorů Radek Bonk uznal, že jeho tým naopak podle představ nehrál. Vyzdvihl i výkon brankáře Devils Martina Brodeura: "Prvních čtyřicet minut jsme nehráli tak, jak jsme chtěli. Třetí třetina už byla lepší. Ale nedali jsme gól, to je veliká chyba. Mají skvělého brankáře. Dokonce i jednu moji střelu chytil do lapačky, myslím, že ji ani neviděl. Teď musíme hlavně vyhrát sobotní zápas a musíme dávat góly. Jinak se to nedá."

Výsledky NHL-finále Východní konference:

New Jersey - Ottawa 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Branka: 11. Brylin. Střely na branku: 24:24. Diváci: 19.040. Výsledky předešlých zápasů: 2:3 v prodl., 4:1. Stav série: 2:1

Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme