New Jersey zatím suverénní

Hokejisté New Jersey Devils kráčí za obhajobou Stanleyova poháru prozatím bez ztráty kytičky. Ve druhém čtvrtfinálovém utkání Východní konference zámořské NHL porazili Ďáblové Carolinu 2:0 a stejným poměrem se ujali vedení v celé sérii.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Naopak Edmonton nepotvrdil nadějně se vyvíjející duel s Dallasem a po domácí prohře 2:3 v prodloužení vedou Hvězdy 2:1 na vyhraná utkání. Podobně je na tom také Detroit, který po dvou výhrách na vlastním ledě prohrál v Los Angeles 1:2 a v sérii vede už jen 2:1. V čele kanadského bodování play-off zůstává i nadále detroitský Sergej Fjodorov, který nasbíral pět bodů za dvě branky a tři finální přihrávky. Mezi obránci je na tom nejlépe jeho spoluhráč Nicklas Lidström.

Výsledky:

New Jersey-Carolina 2:0 (stav série 2:0), Edmonton-Dallas 2:3 v prodloužení (1:2), Los Angeles-Detroit 2:1 (1:2).

Kanadské bodování:

1. Sergej Fjodorov / Detroit 5 bodů (2 góly + 3 asistence), 2. Nicklas Lidström / Detroit 5(1+4), 3. Joe Sakic / Colorado 4(2+2), 4. Ryan Smyth / Edmonton 4(2+2), 5. Rob Blake / Colorado 4(1+3), 6. Eric Brewer / Edmonton 4(0+4).

Dnešní program:

Toronto-Ottawa (prozatím 2:0 v sérii), Pittsburgh-Washington (1:1), Buffalo-Philadelphia (2:0), Vancouver-Colorado (0:2), San Jose-St. Louis (1:1).

Vojtěch Bidrman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme