Nool nakonec změří síly v Praze s Dvořákem a Šebrlem

Estonec Erki Nool nakonec bude startovat na atletickém memoriálu Josefa Odložila, který se koná v pondělí v Praze na Strahově. Olympijský vítěz ze Sydney tak bude moci změřit síli v prestižním trojboji se současným i bývalým světovým rekordmanem Romanem Šebrlem a Tomášem Dvořákem.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vedle souboje vícebojařů se na Strahově uskuteční řada neméně atraktivních disciplín za účasti široké české špičky. Na hladké čtvrtce se představí stříbrný z MS Sanderlei Parrela z Brazílie, běh na 400 metrů překážek zkvalitní stříbrný olympionik ze Sydney Hadi Somaily ze Saúdské Arábie. V mužské tyčce proti české elitě nastoupí Němec Tim Lobinger, který už má skočeno šest metrů, v závodě žen se proti domácí jedničce Pavle Hamáčkové postaví sedm finalistek z olympiády.

Hvězdou běhu na 110 metrů překážek bude světový rekordman Colin Jackson z Velké Británie, kvalitní souboj slibuje i startovní pole ve vrhu koulí s Ukrajincem Jurijem Bělonogem, Němcem Oliverem-Svenem Buderem, Slovákem Mikulášem Konopkou a českou dvojicí Petr Stehlík, Miroslav Menc.

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme