Novák rozdrtil v českém derby Ulihracha

Tenista Jiří Novák porazil v zápase úvodního kola turnaje v Moskvě Bohdana Ulihracha jednoznačně 6:1, 6:0. První kolo bylo konečnou i pro Michala Tabaru, který prohrál s Rusem Stoljarovem 5:7 a 3:6. Dál jde naopak Daniela Bedáňová, která vyřadila Torrensovou-Valerovou ze Španělska 6:0 a 6:3.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

"V utkání jsem se cítil velice dobře a vyšlo mi úplně všechno," pochvaloval si Novák a lebedil si, že mu vyhovuje povrch na centrálním kurtu. Ulihrachovi, který před týdnem pomohl spolu s Novákem udržet českému týmu účast mezi elitou Davisova poháru v duelu s Rumunskem, zápas vůbec nevyšel. "Nevím, co se s Bohdanem stalo. V této sezóně jsme proti sobě hráli dvakrát a bilanci jsme měli vyrovnanou," kroutil hlavou Novák.

Tabara v Moskvě vypadl v prvním kole podruhé v řadě. "Blíží se konec sezóny a já cítím únavu," řekl tenista po utkání. V Moskvě mají hráči horší podmínky k tréninku, na čtyřech dvorcích se musejí vystřídat čtyři muži a stejný počet žen. "Před cestou do Moskvy jsem trénoval v Prostějově, kde je povrch o hodně rychlejší," uvedl Tabara. Nyní míří na turnaj do Lyonu.

Výsledky:

Muži, dvouhra - 1. kolo: Novák - Ulihrach (oba ČR) 6:1, 6:0, Stoljarov (Rus.) - Tabara (ČR) 7:5, 6:3.

Ženy, dvouhra - 1. kolo: Bedáňová (ČR) - Torrensová-Valerová (Šp.) 6:0, 6:3.

David Šprincl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme