Noví extraligoví trenéři - Sparta: Václav Sýkora, Zlín: Stanislav Přikryl

Extraligové celky budou od nové sezóny trénovat nové tváře. Po odchodu Františka Výborného na místo trenéra polské reprezentace míří do Sparty litvínovský Václav Sýkora a vedle Zdeňka Venery bude Zlín koučovat Stanislav Přikryl.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dvouletý kontrakt s možností roční opce stvrdil s pražskou Spartou trenér Václav Sýkora, který na střídačce letošního vicemistra hokejové extraligy nahradí Františka Výborného, odcházejícího do Polska. Staronovým asistentem zůstane s největší pravděpodobností Pavel Hynek, který si však po dnešním jednání s vedením klubu vyžádal do čtvrtka čas na rozmyšlenou. Nový sparťanský kouč Václav Sýkora ke svým prvním krokům ve Spartě uvedl.

Hokejisty extraligového Zlína bude vedle Zdeňka Venery trénovat také Stanislav Přikryl. Důvody sdělil Radiožurnálu generální manažer klubu Bohumil Kožela.

Hokejový trenér František Výborný povede polskou reprezentaci. Do konce dubna má totiž podepsat s tamním svazem smlouvu na dva roky. Bývalý trenér Sparty tak odmítl nabídku extraligového Havířova a prvoligových klubů z Liberce a Chomutova. Výborný převezme polský národní tým nejpozději 1. června. Kdo bude jeho asistentem ještě není známo.

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme