O druhém finalistovi Tipsport extraligy rozhodne sedmý zápas

Hokejisté Vítkovic prohráli v šestém semifinálovém utkání play off extraligy se Zlínem 3:4 po samostatných nájezdech a o druhém finalistovi extraligy tak rozhodne až sedmý zápas. Za stavu 3:3 na zápasy se rozhodující klání odehraje v pátek v 17:00 ve Zlíně. Hokejisté Pardubic si tak na svého soupeře v boji o titul musejí počkat.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tipsport extraliga

Tipsport extraliga | Foto: Hokej.cz

Výsledek:

Vítkovice - Hamé Zlín 3:4 po sam. nájezdech (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0) Branky a nahrávky: 8. Hudec (I. Padělek, Turek), 37. Černošek (Peterek), 52. J. Štefanka (Hudec, Peterek) - 6. M. Erat (Mokrejš, Balaštík), 29. R. Hamrlík (Čajánek, Balaštík), 35. Veselý (Okál), rozhodující sam. nájezd Barinka. Proměněné nájezdy: M. Hamrlík, Čajánek, Barinka. Neproměněné nájezdy: Peterek, Burger, Vůjtek. Rozhodčí: Bolina, Minář - Bádal, Pouzar. Vyloučení: 5:8, navíc Mokrejš (Zlín) 5 a do konce utkání. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 10.180 (vyprodáno). Stav série: 3:3.

Vítkovice: Pinc - Kubina, Philipp, Seman, Hudec, Černošek, Mojžíš - Vůjtek, J. Štefanka, Varaďa - Irgl, Šimíček, Hubáček - I. Padělek, Burger, Turek - Peterek, R. Procházka, M. Tomášek. Trenéři: Vůjtek st. a Holaň. Zlín: Murín - M. Hamrlík, Blaťák, Tesařík, R. Hamrlík, Nosek, Zubíček, Vosátko, Galvas - Okál, Čajánek, Veselý - Balaštík, Mokrejš, M. Erat - Barinka, Kristek, Kováčik - Jenáček, M. Čech, Záhorovský. Trenéři: Bokroš a Stuchlík.

Vlastimil Vlášek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme