O finále Ligy mistrů se střetnou Bayern Mnichov s Realem Madrid

Senzace se nekonala. Bayern Mnichov i Real Madrid neponechaly v domácím prostředí nic náhodě a dokázaly přeměnit dobrou výchozí pozici před odvetou v postup do semifinále Ligy mistrů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bayern, který si přivezl z Manchesteru výhru 1:0, otevřel skóre odvety už v 5. minutě, kdy se trefil Elber. Když pak ještě do přestávky zvýšil Scholl na 2:0, bylo rozhodnuto. A to i přesto, že hned na začáktu druhého poločasu zdramatizoval zápas Velšan Giggs brankou na 2:1. V dalším průběhu už ale německý mistr žádné větší komplikace nepřipustil.

Obhájce trofeje Real Madrid utnul turecké naděje velice rychle. Do poločasu dal do sítě Galatasaraye Istanbul tři branky a ukázal, že je největším favoritem na celkové vítězství v nejprestižnější klubové soutěži Evropy. Tureckému mistru nebylo domácí vítězství 3:2 nic platné, může být nakonec rád, že na Santiago Bernabeu, domovském stánku Realu Madrid, prohrál jen 0:3.

Statistiky zápasů:

Bayern Mnichov - Manchester United 2:1 (2:0) (branky: 5. Elber, 40. Scholl - 49. Giggs)

Real Madrid - Galatasaray Istanbul 3:0 (3:0) (branky: 15. a 37. Raúl, 28. Helguera)

Semifinálové dvojice Ligy mistrů: Leeds United - FC Valencia, Bayern Mnichov - Real Madrid

Miroslav Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme