Obhájce poháru na pokraji vyřazení

Hokejisté New Jersey, kteří obhajují loňské vítězství ve Stanleyově poháru, podlehli v pátém vzájemném zápase Torontu 2:3 a stejným poměrem prohrávají i v celé sérii.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

O výhře Toronta rozhodl třicet sekund před koncem základní hrací doby český obránce Tomáš Kaberle. Za domácí jednou skóroval také Petr Sýkora. Šestý duel, který může rozhodnout o finalistovi Východní konference, se hraje v Torontu. Také Buffalu už chybí jen jediné vítězství k postupu. Hokejistům Pittsburghu nestačilo ani dvoubrankové vedení a gól Jaromíra Jágra a prohráli v prodloužení 2:3.

Výsledky Východní konference:

New Jersey - Toronto 2:3

Branky: 33. P. Sýkora (Eliáš), 37. Arnott (P. Sýkora) - 10. McCabe (T. Kaberle), 25. Cross, 60. T. Kaberle. Stav série: 2:3.

Buffalo - Pittsburgh 3:2 v prodl. Branky: 30. Gratton, 52. Brown (Šmehlík), 69. Barnes - 15. Jágr, 23. Morozov. Stav série: 3:2.

Karel Vojíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme