Olomouc se na sparťany nedotáhla

V čele fotbalové Gambrinus ligy zůstane minimálně do pondělního večera Sparta. Na Hané se totiž ve 4. kole odehrál souboj dvou týmů ze špičky, mezi Olomoucí a Jabloncem. Stejně jako zbylá utkání i toto skončilo smírně remízou.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Andrův stadion

Andrův stadion | Foto: www.sigmafotbal.cz

Sigma Olomouc - Jablonec 97 1:1 (0:1)

Hosté se ujali vedení v 8. minutě. Po rychlé akci se přesně k tyči trefil hlavou David Lafata. Sigma vyrovnala pět minut po přestávce. Po rohovém kopu poslal míč do sítě rovněž hlavou Michal Hubník. Oba celky pak nevyužily několik dobrých příležitostí a rozešli smírně po výsledku 1:1.

Branky: 50. Hubník - 8. Lafata. Rozhodčí: Příhoda - Košec, Handlíř. Bez karet. Diváci: 5234

SK Kladno - Tescoma Zlín 1:1 (0:0)

Souboj celků z konce ligové tabulky skončil 1:1. Kladenští byli po celý zápas aktivnější, ale dlouho se proti obrannému valu soupeře nedokázali prosadit, postrádali především klid v zakončení. Až v 65. minutě zahrával rohový kop Szabo a Šilhan hlavou zamířil přesně. Zlínští jako tradičně spoléhali na brejky a jeden z nich v 79. minutě zakončil hlavičkou za Pavlíkova záda Bača.

Branky: 66. Šilhan - 79. Bača. Rozhodčí: Kocián - Lhoták, Kovařík. ŽK: Killar - Kóňa, Zbožínek. Diváci: 1750

Teplice - Příbram 0:0

Fotbalové trápení skončilo remízou 0:0. Stopy po prvoligovém fotbalu se daly vypozorovat jen místy, na konci 3. minuty po Verbířově akci trefil břevno teplický Smejkal a po hodině hry předvedl efektní nůžky příbramský Borek. Jinak se hráči striktně drželi Cubertenovi myšlenky a zápasu se jen zúčastnili.

Rozhodčí: Franěk - Kubáň, Pelikán. ŽK: Lukáš, Ljevakovič, Sabou - Plašil, Nechvátal. Diváci: 4330

Pavel Tojšl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme