AUDIO: Jooo! Borkyně, neskutečný! oslavil Hudec bronzovou Samkovou přímo na sjezdovce

Radiožurnál a speciální digitální stanice Radiožurnál – Olympijský speciál vysílají to nejzajímavější z her v Pchjongčchangu. Vysílání Českého rozhlasu spojuje i olympioniky, Jan Hudec naživo slyšel a hlavně okomentoval jízdu své kamarádky Evy Samkové.

Doporučujeme Pchjongčchang Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jan Hudec a František Kuna poslouchají jízdu Evy Samkové

Jan Hudec a František Kuna poslouchají jízdu Evy Samkové | Zdroj: Český rozhlas

Původní nápad měl pod sjezdovkou pro super G reportér František Kuna, když nabídl Janu Hudcovi, jestli si nechce poslechnout finále ženského snowboardcrossu v přímém přenosu. „Chci. To je finále? Jak jela kvalifikaci?“ zajímal Hudec. To už měl rozhlasové sluchátko v levém uchu.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jan Hudec a František Kuna poslouchají finálovou jízdu Evy Samkové

„Moc jí to přeju. Najednou jsem nervózní, celý den jsem nebyl, ale teď jo. Může se za nimi schovat a na poslední rovince… Pojď!“ fandil lyžař v průběhu závodu, zatímco reportér Jakub Marek popisoval finálové snažení snowboardistek.

V cíli chvíli nebylo jasné, jak závod dopadl. Samková dojela v pádu téměř souběžně s dalšími soupeřkami. „To bude na fotofiniš,“ tušil Hudec, než časomíra potvrdila třetí místo.

Pak už následovaly výbuchy radosti. Nejen Samkové, ale i komentátorů a diváků, včetně Jana Hudce. „Někdy bronz chutná líp než zlatá. Musíme si udělat další selfíčko s medalií. Včera jsme se fotili a dneska to bude ještě větší pecka,“ vzkazuje Jan Hudec.

František Kuna, vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme