Martin Růžička přeci jen pojede do Pchjongčchangu. Povolán byl kvůli zranění Milana Gulaše

Kádr hokejové reprezentace připravující se na olympijské hry v Pchjongčchangu rozšíří třinecký útočník Martin Růžička. Nedělní generálku na turnaj proti Finsku v Soulu nedohrál Milan Gulaš a vedení národního týmu se rozhodlo povolat případného náhradníka.

Pchjongčchang Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martine Růžička (vpravo) jede do Koreje

Martine Růžička (vpravo) jede do Koreje | Foto: Jaroslav Ožana | Zdroj: ČTK

„Momentálně čekáme na výsledky vyšetření Milana Gulaše. Vzhledem k časovému rozdílu zveme pro jistotu Martina Růžičku,“ uvedl mluvčí reprezentace Zdeněk Zikmund.

Plzeňský útočník Gulaš, nejproduktivnější hráč extraligy, si ve třetí třetině zápasu s Finskem, kterému čeští hokejisté podlehli 0:2, poranil koleno.

Růžička, jehož absence v nominaci olympijského týmu patřila k největším překvapením, se k mužstvu připojí přímo v dějišti turnaje.

Reprezentanti ještě nocovali v Soulu, kde měli závěrečný přípravný kemp. V pondělí se přesunou do Kangnungu, kde je druhé olympijské centrum. Do turnaje vstoupí ve čtvrtek zápasem s Koreou.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme