Stejně jako Češi? Tenista Rojer je čtvrtým nakaženým Nizozemcem, letěli stejným letadlem

Tenista Jean-Julien Rojer je čtvrtým nizozemským olympionikem s pozitivním testem na koronavirus. V Tokiu už do deblové soutěže s Wesleym Koolhofem zasáhli a v sobotu vyhráli, ale místo pondělního čtvrtfinále musel zamířit do izolace na deset dnů.

Tokio Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenista Jean-Julien Rojer

Tenista Jean-Julien Rojer | Zdroj: Profimedia

Podle nizozemských médií byl devětatřicetiletý Rojer ve stejném letadle do Tokia jako jeho tři kolegové, kteří o olympijské soutěže už dříve přišli.

Pravděpodobnost, že doktor byl prvním nakaženým, je vyšší než u ostatních, říká virolog Černý

Číst článek

Skifař Finn Florijn musel odstoupit z regaty po rozjížďce, dalšími jsou skateboardistka Candy Jacobsová a taekwondistka Reshmie Ooginková.

„Bohužel mi dnes ráno lékař zavolal, že můj test je pozitivní. Nevím, co na to říct, je mi to hrozně líto. Netuším, jak k tomu došlo,“ řekl Rojer, dvojnásobný grandslamový vítěz a majitel 29 titulů ze čtyřhry na okruhu ATP.

S Koolhofem byli osmým nasazeným párem, bez boje prošli do čtvrtfinále na jejich úkor Novozélanďané Marcus Daniell a Michael Venus. V Tokiu chtěl Rojer hrát i mix s Kiki Bertensovou. Celkem mají Nizozemci ve výpravě šest členů nakažených covidem-19.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme