OBRAZEM: pondělní program nabídl smolný slopestyle, sedmé místo Vítkové i sedm trestných okruhů Krčmáře

Pondělní program olympijských her v Pchjongčchangu se nesl ve znamení nadějí z potenciálních dalších biatlonových medailí. Sobotní bronz Veroniky Vítkové a nedělní stříbro Michala Krčmáře však nakonec prozatím zůstávají i po pondělí jedinými českými medailemi z letošních her. Nic na tom nezměnila ani snowboardistka Šárka Pančochová ve své oblíbené disciplíně. Jaké bylo pondělí 12. února v Pchjongčchangu, se můžete podívat ve fotogalerii.

Tento článek je více než rok starý.

Pchjongčchang Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

První pondělní disciplínou, která měla českou účast, byl slopestyle, v němž se snowboardistky včetně již zmíněné Šárky Pančochové potýkaly především se silným větrem.

Omylpiáda po víkendu: Češi na úspěch čekají, ale Slovinsko zázračně procitlo

Číst článek

V 11.10 odstartovaly do stíhacího závodu ženy, české fanoušky pochopitelně nejvíce zajímala závodnice s číslicí 3 na hrudi - Veronika Vítková. Ta však i přes sympatický výkon na sobotní výsledek nenavázala a nakonec dojela sedmá.

Nedlouho po dojezdu ženského závodu přišel na řadu ten mužský, ve kterém Česká republika obhajovala dokonce stříbrnou medaili.

Michalu Krčmářovi se ovšem životní výsledek z nedělního sprintu zopakovat nepodařilo a se sedmi trestnými okruhy se musel spokojit s třicátým místem.

Jako poslední z Čechů do pondělního programu vstoupila rychlobruslařka Nikola Zdráhalová, která v závodě na 1500 metrů skončila na 11. místě, když dokázala předjet hned několik podstatně zkušenějších soupeřek.

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme