V lyžařských brýlích i na tiskovce. 'Nemám make-up, nečekala jsem medaili,' rozesmála Ledecká novináře

Ester Ledecká se postarala o jedno z největších překvapení olympijských her, když vyhrála super-G mezi lyžařkami. Na tiskové konferenci pak rozesmála novináře odpovědí na otázku, proč si nesundá brýle.

Pchjongčchang Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Když Ester Ledecká přišla na tiskovou konferenci, už měla za sebou první rozhovory a uvědomovala si, že způsobila senzaci. Před novináře si přesto sedla v lyžařských brýlých a nesundala je. Proč?

Slzy před startem a zlatá písnička. Trenér ani otec Ledecké nevěřili, že mají olympijskou šampionku

Číst článek

Na rozdíl od ostatních holek jsem na tohle nebyla připravená, takže jsem si ráno neudělala make-up,“ rozesmála žurnalisty Ester Ledecká. Přítomné dámy začaly tleskat. 

Vysvětlovat musela i další věci, třeba své jméno. Není náhodou příbuzná s americkou plaveckou hvězdou Katie Ledeckou? „Kéž by, ale máme jen stejné jméno,“  řekla. 

Americká plavkyně v nadsázce reagovala ještě dřív s tím, že si musí udělat DNA test. Vše doplnila hashtagem cousin in gold - zlaté sestřenice. 

V uvolněné atmosféře došla řeč i na univerzálnost české sněžné obojživelnice, a tak by se mohlo stát, že se zúčastní také letních olympijských her, třeba na svém oblíbeném windsurfu. 

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme