OBRAZEM: Michal Krčmář dostal své olympijské stříbro. 'Emoce už ovládám,' smál se

Michal Krčmář si podruhé vychutnal emoce ze sprinterského závodu biatlonistů, při slavnostním vyhlášení převzal stříbrnou medaili.

Tento článek je více než rok starý.

Pchjongčchang Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Druhé místo vybojoval Michal Krčmář už v neděli ve sprintu biatlonistů na 10 kilometrů, tehdy svůj životní výsledek oplakal. Velké emoce na něm byly vidět i při slavnostním vyhlášení.

„Možná kdyby hrála česká hymna, tak přišly ještě větší emoce, ale teď už to nějakou dobu trvá, pomalu se s tím ztotožňuju, tak dokážu emoce ovládnout,“ řekl Radiožurnálu Michal Krčmář.

Na stupně vítězů ho doprovodil Ital Dominik Windisch, kterého „Bimbo“ porazil o 3,3 sekundy, a vítězný Němec Arnd Peiffer, který své první olympijské zlato získal o 4,4 sekundy před Krčmářem.

Biatlonisté za sebou mezitím mají i další závod. Stíhačka na 12,5 kilometru se ale stříbrnému medailistovi ze sprintu nepovedla a dojel 30.

Dalším závodem nejen pro Michala Krčmáře, ale i další biatlonisty bude vytrvalostní běh na 20 kilometrů, který je na programu ve čtvrtek.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme