Na Annu Kellnerovou spadla klisna. Jezdkyně kvůli zlomené noze zřejmě přijde o olympijskou kvalifikaci

Nepříjemné zranění a velká komplikace směrem k boji o olympiádu. Parkurová jezdkyně Anna Kellnerová si při závodech prestižního seriálu Global Champions League zlomila nohu.

Madrid Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Anna Kellnerová.

Anna Kellnerová. | Zdroj: Facebooková stránka Prague Lions

Anna Kellnerová měla při víkendovém parkuru v Madridu těžký pád. Klisna Catch Me If You Can, která stála podle neoficiálních zdrojů čtvrt miliardy korun, zaváhala na travnatém kolbišti před jednou z překážek, vrazila do ní a při pádu přilehla nohu 22leté české jezdkyně.

V životě jsem nezažila takovou podporu, chválila Kellnerová publikum při Prague Playoffs

Číst článek

Kellnerové pak v nemocnici zjistili zlomeninu stehenní kosti, následovala operace a čeká ji několikaměsíční rekonvalescence. Klisna z místa pádu odběhla bez zranění.

Dlouhá pauza může mít velký vliv na snahu Anny Kellnerové dostat se na olympijské hry do Tokia. Pokud bude rekonvalescence opravdu tak dlouhá, jak odhadují doktoři, tak její účast v kvalifikaci se přibližují nule.

Kvalifikace na týmovou soutěž je totiž už na konci června a do individuálního závodu jsou kritéria pro české jezdce ještě složitější než v případě týmů.

Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme