Antošová s Fleissnerovou na medaili nedosáhly, ve finále evropského šampionátu doveslovaly čtvrté

Lenka Antošová s Kristýnou Fleissnerovou obsadily na mistrovství Evropy ve veslování v Poznani čtvrté místo na dvojskifu. České reprezentantky se ještě v polovině trati držely na třetí pozici, nakonec je ale od zisku medaile dělily necelé dvě sekundy. Ze suverénního vítězství se radovaly loňské vicemistryně světa Nicoleta Bodnarová a Simona Radisová z Rumunska.

Poznaň Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lenka Antošová a Kristýna Fleissnerová ve finále B světového šampionátu

Lenka Antošová a Kristýna Fleissnerová | Foto: ASC Dukla Ivana Roháčková | Zdroj: ASC Dukla

Antošová s Fleissnerovou do finále postoupily po výhře v sobotní opravné jízdě. V neděli na jezeru Malta dobře odstartovaly a krátce se držely na druhém místě. Pak ale začaly postupně klesat.

Zraněný Synek nebude startovat na veslařském ME v Polsku. Podrazil pojede sám na skifu

Číst článek

Na mezičase 500 i 1000 metrů byly třetí, poté je předjely i Elodie Raveraová Scaramozzinová a Helene Lefebvreová z Francie a svěřenky trenéra Josefa Lukše skončily čtvrté.

Další tři české posádky se v Polsku představily ve finále B. Skifař lehkých vah Jan Cincibuch byl druhý a obsadil celkově osmé místo. Skifařka lehkých vah Kristýna Neuhortová doveslovala stejně jako čtyřka bez kormidelnice Pavlína Flamíková, Kateřina Hartmanová, Radka Novotníková, Nikola Kropáčková čtvrtá.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme