Baseballista Červenka se v přípravě na MLB blýskl homerunem, kterým pečetil výhru Orioles

Dvoubodovým homerunem zaznamenal baseballista Martin Červenka v dresu Baltimoru svůj první odpal v letošní přípravě před sezonou MLB. Český chytač ranou za bariéru ve čtvrtek v sedmé směně pečetil výhru Orioles nad Pittsburgh Pirates 13:0 před více než čtyřmi tisíci fanoušků v Sarasotě.

Tento článek je více než rok starý.

Sarasota (USA) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Baseballista Martin Červenka

Baseballista Martin Červenka | Zdroj: Nedori

Do hry se Červenka dostal v šesté směně. Na pálce na něj vyšla řada o směnu později a homerun do levého pole stadionu Eda Smithe poslal po druhém nadhozu Codyho Ponceho. Orioles odpálili v utkání čtyři homeruny.

Dokud mě to bude bavit, tak tam budu jezdit, sní baseballista Červenka o startu mezi elitou

Číst článek

Červenka je druhým rokem v tréninkovém kempu Baltimoru a bojuje o místo v sestavě pro slavnou MLB. V rámci jarní testovací Grapefruit League se letos dostal do hry potřetí. V minulých utkáních byl dvakrát vyautován nadhazovačem.

Sedmadvacetiletý někdejší hráč pražské Kotlářky je první Čechem, který nastupuje v přípravě za hlavní tým některého z celků MLB. Loni hrál za Orioles v deseti zápasech a odpálil dva homeruny. V sezoně působil ve farmářském týmu Bowie Baysox a poté Norfolk Tides v druhé nejvyšší lize, která už je vstupní branou do MLB.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme