Denver prohrál s Indianou 107:115 a přišel tak o druhé místo v Západní konferenci NBA

Basketbalisté Denveru v NBA prohráli doma s Indianou 107:115 a přišli tak o druhé místo v Západní konferenci. Přitom téměř celý zápas vedli, Nuggets přitom téměř celý zápas vedli, ale Indiana v závěru duel otočila kolektivním výkonem, z něhož vyčníval Domantas Sabonis. Ten si 22 body, 15 doskoky a deseti asistencemi připsal svůj první triple double kariéry.

Denver Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Domantas Sabonis (v bílém) v obležení hráčů Denveru

Domantas Sabonis (v bílém) v obležení hráčů Denveru | Foto: David Zalubowski | Zdroj: ČTK/AP/

Chicago otočilo v NBA zápas s Clevelandem. Zářil Satoranského spoluhráč LaVine, který dal 42 bodů

Číst článek

Domácí ještě na konci třetí čtvrtiny vedli o jedenáct bodů, ale v poslední části spustila Indiana palbu a nastřílela 41 bodů. Hned 18 z nich dal náhradník Doug McDermott, který se tak s 24 body stal nejlepším střelcem vítězů. Mimo jiné trefil šest ze sedmi trojek. Kromě Sabonise měli 22 bodů také T.J. Warren a Malcolm Brogdon. Denveru nepomohlo ani 30 bodů Nikoly Jokiče.

„Sabonis s McDermottem nás zničili. Ve čtvrté čtvrtině jsme soupeři dovolili šest útočných doskoků. Oni přitom skoro neminuli. Byli prostě mnohem silnější než my. Je to pro mě velké zklamání,“ zlobil se na hráče trenér Denveru Michael Malone.

Nedařilo se ani dalšímu týmu z druhého místa v konferenci, Miami prohrálo 102:107 v San Antoniu. Šlo o pátou prohru z posledních deseti zápasů, ale Heat zatím druhou příčku ve Východní konferenci udrželi. DeMar DeRozan ze Spurs sahal po triple double, nakonec zápas ukončil s 20 body, devíti doskoky a devíti asistencemi.

Výsledky NBA:

Denver - Indiana 107:115,
San Antonio - Miami 107:102.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme