Hrát ne, trénovat ano. Irving nemůže bez očkování nastoupit v domácí hale, alespoň se připojí k týmu

Hvězdný basketbalista Kyrie Irving se bude moci zapojit do tréninku s týmem Brooklyn Nets, přestože není očkován proti koronaviru. Pro domácí zápasy ale stále nebude k dispozici. Podle vyjádření newyorské radnice totiž pro tréninkové centrum Nets městské nařízení neplatí.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kyrie Irving

Kyrie Irving | Zdroj: Profimedia

Newyorská radnice podmiňuje účast na všech shromážděních v uzavřených prostorách povinnou vakcinací. Tréninkové centrum Nets v Brooklynu je ale považováno za soukromou kancelářskou budovu a nařízení se na nevztahuje.

Nymburk na úvod Ligy mistrů nestačil na Galatasaray. Basketbalistky USK těsně podlehly Montpellieru

Číst článek

Irving s týmem netrénoval od doby, kdy se Nets minulý týden vrátili z přípravného kempu v San Diegu. O víkendu by se mohl do tréninku opět zapojit, nad jeho nasazením v pondělním přípravném zápase na hřišti Philadelphie ale stále visí otazník.

Trenér Steve Nash se zatím k vývoji situace staví zdrženlivě. „Vypadá to, že bychom ho mohli vzít s sebou na venkovní zápas, ale nejsem si jist, že bude hrát. Týden jsme ho neviděli,“ konstatoval.

I nadále však platí, že domácí zápasy Irving bez očkování hrát nesmí. Nets zahájí sezonu 19. října v Milwaukee, první domácí duel v Barclays Center je na programu 24. října proti Charlotte.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme