NBA: New Orleans opět prohrálo, Satoranský si nezahrál. Bulls jsou po třech zápasech stoprocentní

Basketbalisté New Orleans zažívají těžký vstup do nového ročníku a bez zraněné hvězdy Ziona Williamsona prohráli v NBA i potřetí. Na palubovce Minnesoty podlehli 89:96, český reprezentant Tomáš Satoranský tentokrát neodehrál ani minutu.

Los Angeles Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Anthony Edwards z Minnesoty proti Jonasi Valanciunasovi z New Orleans

Anthony Edwards z Minnesoty proti Jonasi Valanciunasovi z New Orleans | Foto: Jeffrey Becker | Zdroj: Reuters

New Orleans po třináctibodové ztrátě z první půle po přestávce zabralo a třetí část ovládlo v poměru 26:15. Závěr už však opět patřil domácím Wolves, kteří se v posledních sedmi minutách vyrovnali i s absencí vyfaulovaného Karla-Anthonyho Townse.

Krejčí v NBA poprvé skóroval díky trestným hodům, Satoranský se proti svému bývalém klubu neprosadil

Číst článek

Minnesotě pomohlo k výhře i 30 ztrát New Orleans. O sedm z nich postaral s 30 body nejlepší střelec Pelicans Brandon Ingram. „Přesně víme, kde máme problém. A já jsem bohužel jeho součástí,“ prohlásil Ingram.

Prvního triumfu v nové sezoně se dočkal Dallas, který k výhře 103:95 v Torontu dotáhl Luka Dončić s 27 body, 12 přihrávkami a devíti doskoky. Dramatický duel v Indianě rozhodovalo proti Miami až prodloužení, po němž se domácí radují z výhry 102:91.

Ve výborných výkonech pokračuje Chicago, které doma zdolalo Detroit 97:82 a ovládlo všechna tři utkání. Drtivé výhry 134:105 proti Phoenixu se dočkal Portland, zatímco Los Angeles Clippers nepomohlo ani 41 bodů Paula George a při absenci Kawhiho Leonarda prohráli doma s Memphisem 114:120.

Sestřih utkání Detroit Pistons - Chicago Bulls

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme