Los basketbalové Ligy mistrů: Nymburk vyzve v osmifinále Zaragozu, Bamberg a italské Sassari

Basketbalisté Nymburka budou hrát v osmifinálové fázi Ligy mistrů se španělskou Zaragozou, německým Bambergem a italským celkem Dinamo Sassari. Rozhodl o tom úterní los v sídle Mezinárodní basketbalové federace (FIBA) ve švýcarském Miesu.

Tento článek je více než rok starý.

Mies (Švýcarsko) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vojtěch Hruban

Vojtěch Hruban | Zdroj: Profimedia

Dva nejlepší celky ze skupiny L postoupí po duelech každého s každým systémem doma a venku do závěrečného Final 8, které se bude hrát od 6. do 9. května.

Že to bude na konci o 40, to nečekal nikdo, reagují basketbalisté Nymburka na druhou nejvyšší výhru

Číst článek

V Zaragoze působil do této sezony český rozehrávač Vít Krejčí, jehož ale vyřadila ze hry zářijová operace kolena kvůli přetrženému přednímu zkříženému vazu a poškozeným meniskům.

Minulý týden se talentovaný reprezentant zařadil při rekonvalescenci na soupisku celku Oklahoma City Blue hrajícího G-League. Ten je záložním týmem Oklahoma City Thunder, který si Krejčího vybral v listopadu na 37. pozici draftu NBA.

Osmifinálové boje začnou 3. března a hrát se bude každý týden do poloviny dubna. Nymburk bude hrát o druhý postup do Final Eight za sebou.

V minulém ročníku, který se dohrával až na začátku října, tým trenéra Orena Amiela vypadl v aténské „bublině“ ve čtvrtfinále s domácím AEK.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme