Basketbalisté Washingtonu podruhé v řadě nestačili na Atlantu

Basketbalisté Washingtonu podruhé v řadě nestačili na Atlantu, která díky tomu srovnala stav série prvního kola play-off NBA na 2:2. Jediný český zástupce v zámořské soutěži Tomáš Satoranský se tentokrát na palubovku dostal až 12 sekund před koncem. V dalším duelu Východní konference výhru oslavili hráči Toronta, kteří si poradili s Millwaukee a ujali se vedení 3:2 na zápasy. Jasný postup do druhého kola si zajistilo Golden State.

Atlanta/Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Basketbalisté Washingtonu podlehli Atlantě

Basketbalisté Washingtonu podlehli Atlantě | Zdroj: Reuters

Prohru týmu z hlavního města USA neodvrátil ani Bradley Beal, jenž zaznamenal 32 bodů.

Atlanta díky druhému vítězství v domácí aréně vyrovnala stav série 2:2. Zpět do vedení bude moci jít Washington ve čtvrtek, kdy je na programu pátý zápas.

V pořadí pátý duel už za sebou mají hráči Toronta a Millwaukee. Kanadský celek využil domácího prostředí, zvítězil 118:93 a poprvé v souboji o postup do druhého kola má navrch. O potřebný čtvrtý bod budou Raptors usilovat v pátek.

Účast v další fázi play-off už mají naopak jistou basketbalisté z Golden State. Hlavní hvězda Warriors Stephen Curry si v nočním utkání proti Portlandu připsala 37 bodů a pomohla loňským finalistům k postupu v nejkratším možném čase.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme