Zradila jsem týmový cíl, vyčítá si Hermannová. Beachvolejbalistky i po vypadnutí zůstanou v Ostravě

Plážové volejbalistky Markéta Nausch Sluková a Barbora Hermannová po dvou prohraných zápasech na ostravském turnaji Světové série skončily a loňský titul neobhájí. Po čtvrteční prohře s Ukrajinkami totiž nestačily v opravách ani na švýcarský pár Betschartová - Hüberliová.

Tento článek je více než rok starý.

Ostrava Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Hermannová brala vypadnutí na sebe

Barbora Hermannová brala vypadnutí na sebe | Foto: Vladimír Pryček | Zdroj: ČTK

„Je to velké zklamání. Švýcarky známe, měly jsme na ně taktiku, ale zápas jsme si prohrály na vlastní půlce. Je jedno, jestli jsme hrály s 32. Ukrajinkami nebo 16. Švýcarkami,“ hledala chyby Markéta Nausch Sluková.

Loňský triumf neobhájí. Beachvolejbalistky Hermannová a Sluková v Ostravě vypadly ve skupině

Číst článek

Přitom to vypadalo, že se české jedničky v turnaji zachrání, zápas otáčely. Ale koncovka rozhodujícího tie-breaku zase patřila Švýcarkám.

„Na naší straně toho spousta chyběla. Ony měly navíc trošku štěstí, víc odvahy, lepší obranu a servis,“ přemýšlela zkušenější z českého páru.

Spoluhráčka Nausch Slukové a ostravská rodačka Barbora Hermannová brala nevydařený turnaj na sebe: „Už minulý týden v Číně jsem nenašla herní pohodu a nepodařilo se mi to změnit. Mrzí mě to, takový volejbal si diváci nezasloužili.“

„Za sebe říkám, že jsem zradila týmový cíl. Nebyla jsem schopná se zažrat do hry tak, abychom to vyhrály,“ zlobila se na sebe Hermannová.

Obě hráčky na domácím turnaji chtějí zůstat alespoň jako divačky. „Chtěla bych vidět nějaké zápasy. Už jsem vyrostla z toho, že když vypadnu z turnaje, musím rychle sbalit krám a odjet. Určitě bych chtěla i trénovat,“ plánuje Markéta Nausch Sluková.

David Procházka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme