Beachvolejbalistky Kolocová s Kvapilovou jsou mistryněmi republiky. Porazily Slukovou s Hermannovou

Stříbrné z mistrovství Evropy Kristýna Kolocová a Michala Kvapilová obhájily titul, když porazily Markétu Slukovou s Barborou Hermannovou 2:0 na sety. V Praze na Gutovce vyhráli 21:18 a 21:15.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Plážové volejbalistky Michala Kvapilová a Kristýna Hoidarová Kolocová

Plážové volejbalistky Michala Kvapilová a Kristýna Hoidarová Kolocová | Foto: Petr Toman | Zdroj: ČTK

Kristýna Kolocová s Michalou Kvapilovou dokázaly obhájit loňský triumf, když porazily ve finále domácího šampionátu na pražské Gutovce Markétu Slukovou s Barborou Hermannovou 21:18 a 21:15.

Kolocová s Kvapilovou se zaměřily především na útoky a podání Slukové, která se tak dostala pod tlak a chybovala. Ve druhém setu ztratily vicemistryně Evropy čtyřbodové vedení. To nakonec získaly zpátky a staly se znovu mistryněmi republiky.

„Rozhodoval dobrý servis a Míši blok. Myslím si, že jsme měly lepší obranu než máme dlouhodobě proti nim. Myslím, že to letos bylo hlavně o naší hře. Svoji hru jsme si držely a tou jejich jsme se nenechaly tak rozhodit,“ jmenuje důvody úspěchu pro Radiožurnál Kolocová.

Stříbrná dvojice z mistrovství Evropy Kolocová, Kvapilová tak prolomila sérii vítězství páru Sluková, Hermannová. Ten od rozchodu páru Sluková, Kolocová dokázaly vyhrát všechny vzájemné duely.

Třetí mezi ženami skončily Martina Bonnerová s Šárkou Nakládalovou, které porazily 2:1 na sety Marii Sáru Štochlovou s Martinou Maixnerovou.

Mezi muži se mistry republiky stali Martin Pihera a Marcel Mysliveček. Ti ve finále přehráli ve třech setech Davida Schweinera a Ondřeje Perušiče.

bor, pka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme