Kluziště na Ovocném trhu v Praze je v provozu. Zájemci mohou bruslit každý den do nočních hodin

Svařené víno, trdelník nebo prohlídka vánočního stromu. To jsou tradiční adventní aktivity. Čím dál tím častěji se ale také u nákupních středisek nebo náměstích bruslí. Reportérka Radiožurnálu Barbora Kovaříková navštívila jedno z nejstarších veřejných kluzišť v Praze - na Ovocném trhu, kde bruslila skoro sama.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ledová plocha na Ovocné trhu v Praze

Ledová plocha na Ovocné trhu v Praze | Zdroj: Profimedia

Máte ve vašem okolí veřejné kluziště a váháte, jestli ho navštívit? Reportérka Radiožurnálu vyzkoušela led na pražském Ovocném trhu a stojí to za to.

Přehrát

00:00 / 00:00

Reportérka Radiožurnálu vyzkoušela kluzistě na Ovocném trhu. Více si poslechněte v příspěvku

„Zájem je stabilní, samozřejmě tomu pomáhají i turisti, kteří sem chodí kvůli té lokalitě a kulise divadla,“ říká Karel Greif, jednatel společnosti, která kluziště na Ovocném trhu provozuje.

Návštěvníci mohou ledovou plochu využívat každý den od 10 do 21 hodin a fungovat bude až do 31. ledna 2020.

Kluziště má rozměry zhruba 15 na 30 metrů a návštěvníci, kteří brusle nevlastní, si je zde mohou i zapůjčit. "Byli tady lidé například z Nového Zélandu nebo z Afriky. Někdy je to docela komické, protože to jsou lidé, které byste na bruslích nečekali, ale docela si s tím poradili," doplnil Greif.

Barbora Dvořáková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme