České florbalistky nestačily na Švédsko a na turnaji Euro Floorball Tour v Olomouci skončily bez bodů

České florbalistky prohrály v posledním utkání na domácím turnaji Euro Floorball Tour v Olomouci se Švédskem 3:9 a skončily bez zisku bodu poslední. Úřadující mistryně světa získaly rozhodující náskok během 89 vteřin mezi 22. a 23. minutou, kdy vstřelily tři branky a získaly vedení 4:0.

Olomouc Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

České florbalistky (ilustrační foto)

České florbalistky (ilustrační foto) | Foto: ČFbU

V úvodním dějství vidělo 753 diváků ve Sportovní hale Univerzity Palackého jedinou branku. V 10. minutě dostala favoritky do vedení Johanssonová Delgadová. V úvodu druhého dějství pak překonaly brankářku Christianovou v rychlém sledu Steenová, Tschöpová a Bobergová.

Český tým se poprvé radoval z gólu ve polovině utkání, kdy se trefila Ratajová, která navíc za pět minut proměnila i trestné střílení. Za 130 vteřin ale získala Švédkám tříbrankový náskok Norströmová.

Po 49 vteřinách třetí třetiny sice opět zkorigovala stav Koníčková, ale Švédky konec zápasu ovládly a trefily se ještě dvakrát Wibronová a jednou Rydfjällová a Stalhultová.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme