‚Chci ho složit a zbít.‘ Conor McGregor se vrací do MMA a provokuje soupeře

Proslavily ho rvačky v kleci, naposledy ale bojoval v boxerském ringu. A i když s Američanem Mayweatherem prohrál, odnesl si více než 100 milionů dolarů. Obří výdělek si Conor McGregor užíval natolik, že ve svém hlavním sportu MMA dva roky nezápasil.

Tento článek je více než rok starý.

Las Vegas Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Conor McGregor se vrací do MMA

Conor McGregor se vrací do MMA | Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Výstřední Ir ohlásil na sociálních sítích svůj návrat, řevem. Přes celé břicho má konec konců vytetovaného tygra. A na rozdíl od kočkovité šelmy se McGregor moc těší až za ním zavřou v Las Vegas klec.

Conor McGregor půjde před soud. Hvězda MMA napadla autobus se soupeři

Číst článek

„Vrátil jsem se, protože boj miluju, a hlavně chci složit, zbít tohohle chlapa. Malou krysu, malou lasičku. Trvďáka ve skupině kamarádíčků, který se bojí postavit tváří v tvář. Opravdu si užiju, až mu budu rozbíjet tu jeho skleněnou bradu,“ prohlašoval Conor McGregor.

V ideálním světě Conora McGregora skončí Khabib Nurmagomedov bez pásu pro šampiona lehké váhy a na lékařském lůžku, Nurmagmedovi by se zase líbilo, kdyby se rodákovi z Dublinu dostalo lekce slušného chování.

Oba bojovníci se totiž už málem střetli mimo klec. A ne na tiskové konferenci, jak tomu někdy bývá. I kvůli odebranému pásu naštvaný McGregor zaútočil letos v dubnu na autobus, který převážel jeho ruského soupeře. A k výchovným trestům newyorského soudu by rád přiložil i Nurmagomedov.

„Pro mě je zápas víc než o obhajobě pásu pro šampiona. Je to osobní. Vím, že to bude největší zápas organizace UFC v historii, už teď máme rekordní všechna čísla, ale já naučím ho respektu, naučím ho respektovat soupeře,“ plánuje Khabib Nurmagomedov ukázat Conoru McGregorvi, že má spíš železnou než skleněnou bradu. Přesvědčovat se o tom začnou v neděli nad ránem českého času.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme