VIDEO: McGregorův návrat ve velkém stylu. Soupeře zničil za 40 vteřin, pak ho políbil na čelo

Nejsledovanější zápas v UFC mezi Conorem McGregorem a Donaldem Cerronem ovládl irský zápasník, který se po dlouhé pauze vrátil do oktagonu a Američana porazil hned v prvním kole.

Las Vegas (Aktualizováno: 7:37 19. 1. 2020) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jedenatřicetiletý McGregor se do oktagonu vrátil po více jak roční pauze a své fanoušky rozhodně nezklamal. Cerroneho dostal na zem už v prvním kole, když ho hned v úvodu zasypal dobře mířenými kopy, následně dotlačil k pletivu a tam dokončil svoji práci.

Z Hostěradic přes Japonsko až do slavné UFC. Procházka se nebojí. ‚McGregor ztratil lásku,‘ myslí si

Číst článek

Poté, co rozhodčí ostře sledovaný duel ukončil, přišel McGregor k poraženému soupeři a na důkaz vzájemného respektu ho políbil na čelo.

„Dnes večer jsem psal historii. Jsem první zápasník v UFC, který získal vítězství knockoutem v pérové, v lehké i welterové váze - napříč třemi váhovými kategoriemi. Na to jsem opravdu velmi pyšný,“ prohlásil McGregor v pozápasovém rozhovoru.

Galavečer v americkém Las Vegas sledovalo ve vyprodané T-Mobile Areně přes 20 tisíc diváků. Ti sledovali, jak Ir hned na začátku utkání klíčově zasáhl svého soupeře.

„Nikdy jsem nic takového neviděl. Úplně mě rozhodil. Trefil mě na nos, začal jsem krvácet, ustoupil jsem a kopl mě do hlavy,“ popsal moment z úvodu střetnutí šestatřicetiletý Cerrone, který si připsal třetí porážku za sebou. Hned ale uvedl, že rozhodně nehodlá končit kariéru.

Už před zápasem se prezident organizace UFC Dana White nechal slyšet, že pokud McGregorův návrat skončí vítězstvím, mohl by hned v dalším duelu dostat příležitost porvat se o titul šampiona. „Utkám se s kýmkoliv z těch bláznů, kteří chtějí,“ prohlásil později McGregor, jenž také vyslovil přání utkat se s hvězdným boxerem Mannym Pacquiaem.

Conor McGregor zvítězil nad Donaldem Cerronem po 40 vteřinách:

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme