VIDEO: McGregorova odveta s Poiriem v UFC skončila předčasně, irský zápasník si zlomil nohu

Takový scénář čekal před galavečerem UFC 264 asi málokdo. V hlavním zápase večera v americkém Las Vegas se proti sobě v odvetě postavili irský zápasník Conor McGregor a Američan Dustin Poirier, ale duel skončil v prvním kole poté, co si největší světová hvězda MMA nešťastně zlomila holenní kost a bitvu ukončil lékař.

Tento článek je více než rok starý.

Las Vegas (Aktualizováno: 12:33 11. 7. 2021) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Oba zápasníci se hned v úvodu prvního kola snažili jeden druhého překvapit, ale zatímco McGregor posílal kopy a údery mimo, Poirier mířil přesně a dvaatřicetiletý Ir od něj několikrát nepříjemně inkasoval.

K překvapení všech fanoušků i zápasníků však pár vteřin před koncem kola se McGregor svalil na zem poté, co se mu podlomil levý kotník a zápas následně ukončil lékař.

Trilogie uzavřena

Třetí vzájemný zápas dvojice McGregor - Poirier tak vyzněl ve prospěch Američana, který zvítězil i v duelu na začátku letošního roku, kdy však poslal Ira k zemi ve druhém kole po sérii tvrdých úderů.

S největší pravděpodobností tak Poirier dostane šanci zabojovat o pás pro šampiona lehké váhy, o který by se měl utkat s jeho úřadujícím držitelem Charlesem Oliveirou z Brazílie.

McGregor byl z rozhodnutí evidentně frustrovaný:

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme