McGregor znovu oznámil konec kariéry. Hvězda UFC přidala emotivní vzkaz s fotografií matky

Hvězda smíšených bojových umění Conor McGregor už zase končí kariéru. Jedenatřicetiletý rodák z irského Dublinu své rozhodnutí oznámil fanouškům na sociálních sítích, kde připojil i vzkaz své matce. Otázkou však zůstává, na kolik své rozhodnutí myslí McGregor vážně.

Dublin Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Asi nikdo na světě neproslavil zápasy v oktagonu takovým způsobem, jako právě McGregor. Muž, který vzešel z chudých poměrů a v organizaci UFC během svého působení způsobil doslova poprask a stal se nejen sportovní ikonou, ale také celosvětovou celebritou.

VIDEO: McGregorův návrat ve velkém stylu. Soupeře zničil za 40 vteřin, pak ho políbil na čelo

Číst článek

V neděli ve svých 31 letech ale vzal mobil do ruky a na svém twitterovém účtu napsal stručný vzkaz.

„Čau lidi, rozhodl jsem se skončit se zápasením. Díky všem za úžasné vzpomínky. Byla to parádní jízda! Tady je fotka s mojí mámou z Las Vegas poté, co sem vyhrál jeden ze svých titulů.“

Hey guys I’ve decided to retire from fighting.
Thank you all for the amazing memories! What a ride it’s been!
Here is a picture of myself and my mother in Las Vegas post one of my World title wins!
Pick the home of your dreams Mags I love you!
Whatever you desire it’s yours ❤️

06:54 – 07. 06. 2020

38150 237163

V případě McGregora se však jedná už o třetí „konec kariéry“, který fanouškům v průběhu čtyř let oznámil a pokaždé tím vyvolal nejen poprask, ale hlavně si dokázal přitáhnout potřebnou pozornost.

„The Notorious“, jak zní Conorova přezdívka, poprvé oznámil konec kariéry v dubnu 2016 a už o čtyři měsíce později absolvoval vítězný souboj s Natem Diazem. Podruhé McGregor zaskočil svět MMA ohlášeným odchodem v březnu 2019; letos v lednu pak slavil impozantní návrat do klece výhrou nad Donaldem „Kovbojem“ Cerronem po 40 sekundách.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme