Cyklista Petr Vakoč dojel čtvrtý v páté etapě závodu Kolem Polska

Cyklista Petr Vakoč obsadil v hromadném dojezdu páté etapy závodu Kolem Polska čtvrté místo ve stejném čase jako vítězný Slovinec Luka Mezgec.

Tento článek je více než rok starý.

Alkmaar/Nizozemsko Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Vakoč

Petr Vakoč | Foto: Vít Šimánek | Zdroj: ČTK

Jednatřicetiletý Mezgec se díky svému druhému dílčímu prvenství posunul v průběžném hodnocení na druhou příčku. Na vedoucího Němce Pascala Ackermanna ztrácí čtyři sekundy. Vakoč je o dalších 20 sekund zpět pětadvacátý.

Po úterní etapě, která byla kvůli tragickému úmrtí Belgičana Bjorga Lambrechta neutralizována a zkrácena, se ve středu znovu závodilo. Na startu nechyběla ani stáj Lotto-Soudal, jež oznámila, že na Lambrechtovu počest nestáhne své jezdce ze závodu a bude pokračovat. Ti byli v průběhu etapy velmi aktivní, ale nakonec dojela hlavní skupina do cíle pohromadě.

We keep racing for bjorg.lambrecht with our @lotto_soudal boys @Tour de Pologne . Offensive riding @Jelle Wallays in the breakaway today. We are One Team! à Poland instagram.com/p/B03Ro7SC6pB/…

15:01 – 07. 08. 2019

11 215

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme