Podle manažerky Prague Lions parkur u diváků boduje nejlepšími výkony i doprovodnou show

Elitní parkurový seriál Global Champions v neděli v Praze pokračuje závěrečným čtvrtým dnem. Jezdci na svých koních budou překonávat překážky ve výšce až 160 cm a diváky kromě finále čeká bohatý doprovodný program. Navíc už je jisté, že se tato prestižní akce do libeňské haly vrátí i příští rok.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Niels Bruynseels z týmu Prague Lions s koněm Gancia De Muze

Niels Bruynseels z týmu Prague Lions s koněm Gancia De Muze | Zdroj: ČTK

„Je to hodně speciální druh akce. Podobný mix elitních sportovních výkonů a show pro diváky v takové podobě neznáme. Normálně se závodí a po vyhlášení výsledků přijde na řadu speciální zábavní program pro diváky. Tento pražský experiment má podle ohlasů u diváků velký úspěch,“ je rád Marco Danese.

‚Jsme zvyklí závodit společně.‘ Parkurový seriál Global Champions v Praze nabídne opět souboje mužů a žen

Číst článek

Sportovní ředitel Global Champions říká, že se specifický mix představení zařazený mezi jednotlivé závody, ujal a večer pak program končí soutěžemi nejvyšší kategorie. Praha je tak jedním z míst, kde diváci v doprovodném programu vidí například drezuru, akrobacii i třeba hodně atraktivní závod poníků.

„Tohle je obvyklé pro ty absolutně největší akce. Samozřejmě vždycky je to o penězích, protože je to hodně drahá záležitost. Většinou lidi chodí kvůli tomu nejlepšímu parkuru, ale pokud je k němu i doprovodná show, tak to přiláká další, zase trochu jiné spektrum diváků. Myslím, že ten kdo dorazil sem do haly, tak s velkou pravděpodobností dorazí i příští rok,“ povídá s nadšením manažerka českého týmu Prague Lions Jessica Kürtenová.

Návštěva ve čtvrtek a v pátek zůstala za očekáváním, když byly tribuny v O2 areně poloprázdné, ale v sobotu už dorazilo kolem deseti tisíc fanoušků, a to je na jezdecký sport výjimečné. Za rok v listopadu přivítá libeňská hala už třetí ročník Prague Play Offs.

Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme