Druhý souboj v UFC. Procházka se v únoru v utká s Američanem Reyesem

Elitní český bojovník MMA Jiří Procházka by se měl hned ve svém druhém zápase v organizaci UFC dočkat velkého duelu. V sobotu 27. února se utká s Američanem Dominickem Reyesem, který letos dvakrát neúspěšně bojoval o titul polotěžké váhy. O konání souboje informoval s odkazem na prezidenta organizace Danu Whitea web ESPN s tím, že se bude jednat o hlavní zápas večera.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Procházka v souboji s Volkanem Oezdemirem

Jiří Procházka v souboji s Volkanem Oezdemirem | Zdroj: Reuters

„Opravdu velká výzva, máme z ní radost. Reyes bude v Jirkově kariéře rozhodně největší soupeř. My si teď hlavně musíme s týmem sednout a najít východisko, jak se v téhle době, která sportu nepřeje, maximálně připravit,“ uvedl Procházkův trenér a manažer Martin Karaivanov pro iDNES.cz.

Osmadvacetiletý Procházka se zatím v UFC představil jen jednou, v červenci porazil v Abú Zabí mírně favorizovaného Švýcara Volkana Oezdemira, kterého knokautoval po 49 sekundách druhého kola. Šampion japonské organizace Rizin si připsal jedenáctou výhru v řadě.

O dva roky starší Reyes působí v UFC od roku 2017. Po šesti výhrách se letos představil ve dvou titulových bitvách, s Jonem Jonesem i Janem Blachowiczem ale prohrál. Aktuálně je trojkou žebříčku váhové kategorie organizace, Procházka je šestý.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme