Střepy přínášejí štěstí, prohlásil bojovník Procházka. Po výhře v UFC si rozbil sklenici o hlavu

Vyhrál jedenáct zápasů v řadě, ale pořád je teprve na začátku cesty. Až ten poslední byl totiž v elitní profesionální soutěži ve smíšených bojových uměních. Bojovník MMA Jiří Procházka v neděli ráno v Abú Zabí zažil vítěznou premiéru v organizaci UFC a v pondělí večer už odpovídal v Praze na otázky novinářům.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Procházka si na tiskové konferenci rozbil o hlavu skleničku

Jiří Procházka si na tiskové konferenci rozbil o hlavu skleničku | Zdroj: Profimedia

Procházka je z Abú Zabí zpátky v Česku. Vítěznou premiéru v nejprestižnější MMA organizaci světa oslavil neobvyklým způsobem, když si na tiskové konferenci rozbil skleničku o hlavu.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, jak MMA zápasník Jiří Procházka zhodnotil vítězství v UFC

„Tímto způsobem to slavím vždycky. Nejdříve to vypiju a pak si sklenici rozbiju o hlavu, protože střepy přináší štěstí a já věřím, že tyhle budou,“ prohlásil.

Oslavovat má co. V prvním zápase v organizaci UFC knokautoval Švýcara Volkana Oezdemira.

VIDEO: Procházka vstoupil do UFC stylově. Soupeři naložil tvrdou kombinací, ten padl ve druhém kole

Číst článek

„Je to životní krok. Od začátku zápasení pro mě bylo UFC vzorem a metou. Teď jsem se tam dostal a začne super jízda,“ slíbil Procházka, který už skoro pět let neprohrál.

Nárůst followerů

Při vítězné premiéře v UFC si - včetně bonusu za nejlepší zápas večera - vydělal víc než 3,5 milionu korun. Odmění se prý nanejvýš dovolenou. Sedmadvacetiletý bojovník se chce dále věnovat také charitě a zvyká si na nově nabitou slávu.

„Vím, že je to nezbytná součást cesty. Beru to tak, že vím, že mám lidem co nabídnout a oni touží to vidět,“ tvrdí Jiří Procházka, který by rád k dalšímu zápasu v organizaci UFC nastoupil ještě letos. Jméno soupeře ale zatím nezná.

Procházkovi po výhře v UFC narostl počet sledujících o zhruba 15 tisíc:

Tomáš Petr, mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme