VIDEO: Zápasník Procházka v UFC opět vítězí, Američana ukončil loktem ve druhém kole

Druhé představení v prestižní MMA organizaci UFC skončilo pro zápasníka Jiřího Procházku dalším vítězstvím. V hlavním zápase večera si český bijec počínal skvěle a ve 2. kole ukončil svého amerického soupeře Dominicka Reyese loktem z otočky.

Las Vegas (Aktualizováno: 8:14 2. 5. 2021) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Prezident UFC Dana White už před zápasem oznámil, že vítěz tohoto duelu bude s největší pravděpodobností bojovat o titul šampiona polotěžké váhy.

Procházka si v prvním kole vyměnil s Reyesem, který už o titul dvakrát usiloval, několik tvrdých úderů a duel byl hodně vyrovnaný. Ve druhém kole však přišla rozhodující chvíle českého „samuraje“,když dostal soupeře k pletivu a tam ho překvapil efektivním úderem z otočky.

„Skvělý pocit, ale Dominick mi byl opravdu dobrým soupeřem a navíc ho mám rád jako osobu. Nebyla tam žádná nenávist, prostě jen čistý zápas. Asi dvakrát mě svými údery opravdu překvapil. Pořád se učím,“ zhodnotil Procházka zápas a bojové umění svého soupeře na tiskové konferenci.

Nadšený byl i Pastrňák

Výkon rodáka z jihomoravských Hostěradic se evidentně líbil i hokejistovi Davidu Pastrňákovi. Útočník Bostonu Bruins svému krajanovi vzápětí gratuloval prostřednictvím sociálních sítí.

Jiri prochazka holyyyyyyyy what a fight #UFCVegas25 let’s goooo 🇨🇿🇨🇿🇨🇿🇨🇿

06:33 – 02. 05. 2021

88 2860

Kromě druhé výhry v UFC a celkově dvanáctému vítězství v řadě si navíc Procházka vysloužil ocenění za zápas večera a s tím i bonus v podobě 100 tisíc dolarů (přibližně 2,1 milionů korun).

Osmadvacetiletý Čech si poslední porážku v profesionální MMA kariéře připsal v roce 2015, tehdy ještě v japonské organizaci Rizin.

Rozhodující moment bitvy Reyes - Procházka:

THIS SHOT 😲 @Jiri_BJP is a BAD MAN. #UFCVegas25

06:37 – 02. 05. 2021

2753 22049

Michal Markup Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme