Kajakář Přindiš v Markleebergu další výhru ve Světovém poháru nepřidá

Kajakář Vít Přindiš ve třetím závodu Světového poháru ve vodním slalomu na výhru z úvodních dvou podniků v Praze a Augsburgu nenaváže. Na kanálu v Markleebergu, kde chtěl útočit na hattrick, dnes nedokázal postoupit do finálové desítky a skončil sedmnáctý.

Tento článek je více než rok starý.

Markleeberg Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vít Přindiš

Vít Přindiš | Foto: Český svaz kanoistů

Zastoupit ho v Německu mohou úspěšní olympionici Jiří Prskavec a Vavřinec Hradilek. Bronzový medailista z Ria de Janeiro Prskavec, který má z úvodních dvou závodů SP stříbro a bronz, zajel v semifinále druhý čas, stříbrný muž z OH 2012 v Londýně Hradilek postoupil z devátého místa.

O další medailové umístění mohou bojovat i deblkanoisté Jonáš Kašpar a Marek Šindler. Vítězové z Troji a stříbrní z Augsburgu postoupili s jedním šťouchem ze sedmého místa, na osmé příčce je do semifinále následovala posádka Ondřej Karlovský, Jakub Jáně.

Z tria českých kanoistek uspěla jen Tereza Fišerová, která postoupila čistou jízdou ze třetího místa. Monika Jančová a Eva Říhová na finálovou desítku nedosáhly.

V semifinále skončily naděje deblířů Tomáše a Vojtěcha Hegerových, kteří obsadili první nepostupovou pozici. Neuspěl ani kajakář Ondřej Tunka, kterému patří 25. místo.

Finálový program je na programu od 13:30.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme