Kapitáni týmů Ryder Cupu odpalem z Eiffelovy věže uctili památku Arnolda Palmera

Thomas Bjorn a Jim Furyk, kapitáni výběrů pro Ryder Cup 2018, odpálili rok před startem dalšího ročníku turnaje několik úderů z ikonického místa. Z Eiffelovy věže v Paříži, kde napodobili slavný odpal jedné z největších osobností golfu a jeho možná nejdůležitějšího průkopníka Arnolda Palmera z před 41 let. Palmer zemřel v září loňského roku.

Tento článek je více než rok starý.

Paříž Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kapitáni týmů Ryder Cupu Jim Furyk a Thomas Bjorn

Kapitáni týmů Ryder Cupu Jim Furyk a Thomas Bjorn | Zdroj: Reuters

Arnold Palmer byl jedním z nejlepších golfistů historie. Na svém kontě má celkem 62 turnajových titulů, z toho 10 tzv. Major Championships, které jsou golfovou obdobou tenisových grandslamů.

20094 ran, 2011 kilometrů. Golfista si udělal z Mongolska nejdelší jamku světa

Číst článek

Oba kapitáni - Thomas Bjorn za Evropu a Jim Furyk za USA - odpálili několik míčků a vzájemně si popovídali o významu tohoto místa a okamžiku, který znamená zopakování po 41 letech.

Tímto činem tak kapitáni týmů USA a Evropy odstartovali rok, který zbývá do začátku turnaje. Ryder Cup se totiž hraje každý druhý rok. Zatím poslední byl ve městě Chaska ve státě Minnesota v USA. Jelikož se hostitelství mezi oběma týmy střídá, příští rok bude Ryder Cup v Saint-Quentin-en-Yvelines ve Francii.

Jakub Grim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme