Z Bryantovy smrti viní majitele vrtulníku. Vdova legendy ho zažalovala, přidaly se i další rodiny

Další rodiny se připojily ke vdově po basketbalové legendě Kobem Bryantovi Vanesse a podaly žalobu na majitele vrtulníku, v němž v lednu zahynulo devět lidí. Provozující společnosti vyčítají nedbalost a nezodpovědnost.

Los Angeles Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vzpomínek na Kobeyho Bryanta jsou ulice Los Angeles plné.

Podobizna Kobeho Bryanta a jeho dcery Gianny, kteří zahynuli během nehody ve vrtulníku | Foto: Kyle Grillot | Zdroj: Reuters

Bryant, jeho třináctiletá dcera a dalších sedm osob přišlo o život v neděli 26. ledna. Cestou na dívčí basketbalový turnaj helikoptéra v hustých mracích narazila do svahu kopce poblíž Los Angeles. Havárii nikdo nepřežil.

Suvenýr za cenu zlata. Bryantův ručník z rozlučkového zápasu se vydražil za rekordní sumu

Číst článek

Vanessa Bryantová zažalovala majitele vrtulníku měsíc po tragédii a oznámila to v den, kdy se s bývalou hvězdou Los Angeles Lakers přišly do haly Staples Center rozloučit tisíce lidí. Rodinní příslušníci dalších čtyř obětí podali žalobu o víkendu.

Může za to nedbalost, tvrdí

Podle Vanessy Bryantové za havárii mohla nedbalost a neopatrnost pilota Ary Zobayana. Podle ní byl zodpovědný za to, že let vzhledem k počasí nezrušil. Úřady zatím nemají důkazy, že by nehodu způsobila závada na stroji.

Na palubě s pilotem, Bryantem a jeho dcerou byly dvě Gianniny spoluhráčky, jejich rodiče a asistentka trenéra.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme