Kolocová s Kvapilovou ve finále neuspěly a z evropského šampionátu mají stříbro

Poslední utkání na mistrovství Evropy se českým beachvolejbalistkám nevyvedlo - s německou dvojicí ve finále prohrály 1:2 na sety a z Lotyšska si odvezou stříbro.

Jurmala/Lotyšsko Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Plážové volejbalistky Michala Kvapilová a Kristýna Hoidarová Kolocová

Plážové volejbalistky Michala Kvapilová a Kristýna Hoidarová Kolocová | Foto: Petr Toman | Zdroj: ČTK

Soupeřkami české dvojice v boji o zlato bylo německé duo Glentzkeová, Grossnerová. Vstup do utkání se českým hráčkám povedl a úvodní set ovládly v poměru 21:15. Druhá sada byla o něco vyrovnanější, na jejím konci se však po výsledku 21:17 radovaly německé beachvolejbalistky.

O vítězkách evropskému šampionátu tak musel rozhodnout závěrečný set. Do něj Hoidarová Kolocová s Kvapilovou nevstoupily šťastně a brzy prohrávaly 1:5. Pak se jim ale podařilo dotáhnout se na rozdíl jediného bodu a za stavu 8:9 vypadala situace pro české hráčky nadějněji.

Závěr zkrácené hry ale patřil Němkám, které třetí set získaly 15:11 a radují se tak z trimfu na mistrovství Evropy, české dvojici patří stříbrná příčka.

 

jap Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme