LeBronu Jamesovi skončila sezona. Lakers už nemají šanci na play-off, bude tak léčit zraněné tříslo

Americký basketbalista LeBron James předčasně ukončil aktuální sezonu NBA, ve které už s Los Angeles Lakers nemá šanci na postup do play-off. Čtyřiatřicetiletá hvězda bude místo posledních šesti zápasů základní části odpočívat a léčit si zraněné tříslo, informovalo vedení klubu.

Los Angeles Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Basketbalista Los Angeles Lakers LeBron James

Basketbalista Los Angeles Lakers LeBron James | Foto: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Jamese trápí zdravotní problémy už od Vánoc, kdy kvůli prvnímu vážnějšímu zranění kariéry vynechal celkem 17 zápasů. Na konci ledna ale znovu začal k zápasům Lakers nastupovat.

Spoluhráče z týmu bude i nadále podporovat, s týmem bude cestovat i po nadcházejících venkovních zápasech v New Orleans a v Oklahomě.

Ve vyřazovacích bojích bude James chybět po třinácti letech. Ve své druhé sezoně za Cleveland v roce 2005 se mu také nepodařilo postoupit do play-off. Jeho nový tým Los Angeles Lakers naopak čeká na účast ve vyřazovacích bojích už šest sezon v řadě.

LeBron James je trojnásobným vítězem NBA z let 2012, 2013 a 2016. První dva tituly získal v týmu Miami Heat, třetí v Clevelandu Cavaliers. V každém vítězném finále také obdržel ocenění MVP (nejužitečnější hráč).

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme