Los Angeles vyhrálo šestý zápas. O vítězi Světové série rozhodne poslední možný termín

Baseballisté Los Angeles Dodgers odvrátili v šestém zápas konec Světové série. Houston porazili v domácím prostředí 3:1 a srovnali stav série na 3:3. Rozhodne se v noci ze středy na čtvrtek.

Tento článek je více než rok starý.

Los Angeles Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Joc Pederson z Los Angeles slaví svůj homerun.

Joc Pederson z Los Angeles slaví svůj homerun. | Foto: Jayne Kamin-Oncea | Zdroj: Reuters

Po ofenzivní smršti v pátém zápase, který v Houstonu skončil vítězstvím domácích 13:12 se obě mužstva uklidnila. Texaský celek mohl celou sezonu MLB v úterý v noci uzavřít, ale nepodařilo se mu zvítězit a v šestém duelu prohrál 1:3.

Houston Astros přitom nasadil na kopec svého elitního nadhazovače Justina Verlandera. Na hřišti Los Angeles Dodgers se navíc dostal do vedení, které ve třetí směně zařídil svým pátým homerunem v play off George Springer.

Dodgers se poměrně dlouho nemohli prosadit. V šesté směně získali proti Verlanderovi dva běžce na první dvě mety a navíc neměli ani jeden aut. Taylor pak svým odpalem do pravé části pole stáhl pro bod Barnese a hned po něm se podařilo Seagerovi dostat přes domácí metu Utleyho.

Uklidňující bod přidal hned v následující směně Pederson (na obrázku). Nadhazovači Los Angeles poté předvedli velmi dobrý výkon. Kenley Jansen zavřel utkání šesti auty v řadě a Dodgers si tak vynutili sedmý zápas.

Ten bude na programu v 1 hodinu SEČ v noci ze středy na čtvrtek. Los Angeles útočí na vítězství ve Světové sérii po 29 letech. Čekání Houstonu na prestižní trofej trvá od jeho založení v roce 1962.

sob Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme